Logo deposthoorn.nl
  • Alles

Afternoon Tea Concert in Amerikaanse kerk

zaterdag 13 januari 16:00 uur

De concertreeks in de Amerikaanse kerk wordt dit jaar geopend door de sopraan Elise van Es. Het programma bestaat uit enkele mooie aria's van J.S. Bach, W.A. MozartL. L. v. Beethoven en R. Schuman. De begeleiding wordt verzorgd door de organist John Bakker

Elise van Es (1991) studeerde in Nederland bij Roberta Alexander. Afgelopen juni rondde zij haar Master Lied & Oratorium af aan de Universität Mozarteum in Salzburg.

Ze is als koorlid verbonden aan het Salzburger Bachchor, waarmee ze in maart 2014 als soliste haar debuut maakte in de Musikverein in Wenen en ook regelmatig bij de Salzburger Festspiele te zien en te horen is. Elise zingt in het Collegium Vocale Salzburg waarmee ze recentelijk haar solodebuut maakte in het Brucknerhaus in Linz. Als freelancer is zij verbonden aan het Groot Omroepkoor, het Rotterdam Symphony Chorus en het Laurens Collegium Rotterdam.

Het concert begint om 16.00 uur en zal ongeveer een uur duren, de toegang is vrij. De deuren gaan open om 15.30 uur Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld.

The American Protestant Church, Esther de Boer-van Rijklaan 20, Den Haag


deel deze activiteit