Logo deposthoorn.nl


Robert Meeuwsen, winnaar van Olympisch brons, is samen met zijn partner Alexander Brouwer van de partij in de Sportcampus. Foto: PR
Robert Meeuwsen, winnaar van Olympisch brons, is samen met zijn partner Alexander Brouwer van de partij in de Sportcampus. Foto: PR

Twee toptoernooien in Sportcampus

Twee grote volleybaltoernooien in de Sportcampus. Van 15 tot en met 18 juni komt de World League (indoor)volleybal en de Beach Volleybal World Tour naar het Zuiderpark. Compleet met Olympische medaillewinnaars. En er zijn tickets te winnen.

Den Haag - Kaarten (5 x 2) zijn er voor deze evenementen via de Posthoorn te winnen. Hoe doe je mee? Stuur hiervoor een e-mail met je gegevens (naam, telefoonnummer, e-mailadres) en waarom je graag wil gaan naar: salessupport.west@persgroep.nl. Reageer snel want op=op.
De winnaars (en andere bezoekers) krijgen een uniek schouwspel voorgeschoteld. Voor het eerst worden twee volleybaldisciplines op dezelfde locatie gehouden. En dat ook nog eens in de gloednieuwe Sportcampus die zonder evenement al een bezoekje waard is.
Op vrijdag, zaterdag en zondag is het allerbeste op beachvolleybalgebied te zien. Negen van de twaalf medaillewinnaars van de Olympische Spelen in Rio zijn aanwezig. Onder hen natuurlijk de ex-wereldkampioenen Alexander Brouwer en Robert Meeuwsen (winnaars van Olympisch brons), die een thuiswedstrijd spelen. Maar ook de winnaars van het zilver, de Italianen Lupo en Nicolai, en de Olympische kampioenen Laura Ludwig en Kira Walkenhorst ontbreken niet. Eveneens aanwezig zijn toppers als Manon Flier en Christiaan Varenhorst. De wedstrijden zullen plaatsvinden in de typische beachvolleybalsfeer met dj's, danseressen en publieksacties.
Maar er is niet alleen beachvolleybal op hoog niveau. Ook de 'traditionele' indoorvariant strijkt neer in de Sportcampus. Het Nederlands herenteam, dat zich recent voor het eerst in zestien jaar weer voor een WK heeft geplaatst, neemt het op in de Volleybal World League tegen Zuid-Korea, Slowakije en Tsjechië. Inzet is een plek in de Grand Finale van de prestigieuze World League, die in een later stadium wordt gespeeld.
Kortom, iedereen die van topsport houdt en zin heeft in een feestje, mag dit evenement in de Sportcampus niet missen.

Tanja Verkaik
Reageer als eerste
Meer berichten