Logo deposthoorn.nl


Pink Project geeft een prachtig optreden in het Zuiderparktheater
Pink Project geeft een prachtig optreden in het Zuiderparktheater (Foto: Nico Alsemgeest)

Spectaculair optreden Pink Project in Den Haag

Zaterdag 17 juni a.s. treedt het Pink Project op in het Zuiderparktheater in Den Haag. Het wordt ongetwijfeld weer een spectaculair concert in dit openluchttheater. Het Pink Floyd album 'ANIMALS' bestaat inmiddels 40 jaar.  Tijdens de show zal dit meesterwerk centraal staan. Daarnaast speelt Pink Project ook andere juweeltjes uit het repertoire.

De nummers hebben een aanlokkende charme. Het is desolate schoonheid van grensverleggende sprankelende muziek. Het samenspel van geluid en verlichting zijn flitsend en benemen je de adem. De beleving van het publiek is groot bij nummers zoals 'In the Flesh',' Sorrow', 'Fat Old Sun',' Sheep'  'Echoes'. en 'Comfortably numb'. Deze fantastische Pink Floyd Tributeband kent sinds 1994 vele hoogtepunten en trekt sinds hun oprichting al meer dan 500.000 bezoekers.  
Op 16 september a.s. staat de band in AHOY Rotterdam. Dit optreden zal eveneens spectaculair gaan worden.  

Explosieve en zieldoorklievende gitaarklanken die door merg en been gaan.

Psychedelische gitaren en vunzige riffs brengen diverse nummer naar duistere sferen. Solo´s waarvan iedere noot spannend is. De stuwende ritmesectie vormt een steady basis. Dreunende baspartijen en spetterende haast echoënde drums om vervolgens weer te genieten van het ingetogen spel dat vervolgens ook weer tot een explosieve climax komt.

De  zang en backingvocals  zijn  mooi, smekend en extatisch.  De orgelklanken vormen een gestage opbouw aan muzikale lagen die prachtig samensmelten met de overige instrumenten van het Pink Project.  De band neemt iedere keer het publiek mee op een slingerend maar altijd overtuigend pad langs allerlei stijlen en emoties.

Bijgaand reacties van diverse bandleden. Zo zegt Jacqueline van der Heiden: 'Ik heb veel zin in het buiten spelen, dicht bij het publiek, in de avond heeft iets magisch, wat voor weer het ook is.' Angeline Boon: ' We gaan het publiek mee nemen naar hogere sferen met de magische klanken van de onsterfelijke muziek van Pink Floyd'  Hans: 'ons concert zal een bijzondere gelegenheid zijn waar we het 40-jarig jubileum van het donkere album Animals tegen een licht zomerse achtergrond zullen vieren. Het wordt een niet te missen ervaring.' Oprichter Peter Chattelin: Het Zuiderparktheater staat garant voor een spectaculair optreden en is een gouden huwelijk met het Pink Project. We zetten de traditie voort!

Het optreden vindt zaterdag 17 juni van 20.30 tot rondom 23.00 plaats in het Zuiderparktheater. Henriëtte Roland Holstweg 100, 2533ST Den Haag. Voor tickets en info:
http://www.zuiderparktheater.nl/

Reageer op dit nieuws 1
Meer berichten