Logo deposthoorn.nl


Diesel opent Night at the Park
Diesel opent Night at the Park (Foto: Diesel-Peter Nelissen-BAF Music)

Night at the Park voert je terug naar de roaring 80's & 90's

Night at the Park kent dit jaar weer een fantastische line-up. Aansprekende bands uit de jaren '80 en '90 zullen bruisende optredens verzorgen en er een onvergetelijke muziekhappening van maken.  Muziek uit een memorabele tijd met de demonstraties tegen kernwapens, de economische crisis, de sportieve successen van wielrenners en andere sporters, maar ook het Nederlands elftal met de Europese titel in 1988. Het einde van de koude oorlog, De IRT affaire en de opkomst van House- & Dancemuziek.

Paul Young zal met hits zoals Come back and stay, Love of the common people het publiek meevoeren naar de tijden van weleer. UB 40  (feat Ali, Astro & Mickey) had in de jaren 80 een indrukwekkende rij met hits. Ze waren megapopulair met nummers als Red Red Wine, I Got You Babe, Sing our own song, Homely girl, Kingston town etc. Het evenemententerrein zal een grote swingende massa gaan worden waarbij ook Level 42 zich niet onbetuigd zal laten met hits zoals Love games, Running in the family en Lessons in love. Garland Jeffreys zal mooie herinneringen oproepen met zijn hits Matador en Hail Hail Rock 'n' Roll.

Naast het hoofdpodium en het gezellige special request stage van de Coronas, wordt een extra podium speciaal ingericht voor onnavolgbare tributes aan Queen, The BeeGees, Bob Marley, Rod Stewart en Fleetwood Mac. Deze grootheden uit de muziekgeschiedenis zullen worden gepresenteerd door Rhapsody Queen, Mirage, Nod Stewart & The Faces, Rootsriders en de Saturday Night Bee Gees.

Diesel zal een spetterend optreden verzorgen vanaf 16.00 uur op het hoofdpodium

Ook de Nederlandse band Diesel, die 35 jaar geleden internationaal succes behaalde met de hit Sausalito Summernight zal de jaren 80 doen herleven tijdens Night at the Park.

Alle hits hebben de tand des tijds volledig  doorstaan. Het gaat er nog steeds in als koek. Ook is goed te merken dat het niveau van de band zeer hoog is. Niet alleen via de originele leden, Mark Boon en Rob Vunderink maar ook via de nieuwe leden Dave Bordeaux (bas en zang) en Ron van Elswijk (drums)  En welke band in Nederland heeft nog 4-stemmige zang? Ook toetsenist/componist en producer René Meister (goede Doel) heeft zijn invloed op de kwaliteit van de band, zowel live als in de studio bij nieuw werk. De band is  trots om op Night at the Park te mogen spelen samen met andere grote bands die hun grootste hits in de jaren 80 hadden. N.A.T.P. is voor manager Peter Nelissen een afscheidsfeest van de band. De leden pakken zelf het management op en de Nederlandse boekingen zijn neergelegd bij Ton Odijk die al heel wat topbands naar ons land heeft gehaald. Night at the Park zal worden gehouden op zaterdag 24 juni a.s. in het Haagse Zuiderpark.  Voor meer info.  http://nightatthepark.nl/Programma/Programma-2017

info: http://nightatthepark.nl/

Reageer als eerste
Meer berichten