Logo deposthoorn.nl


Annette Wijdom en haar Fa Fa dansers tijden de Society Lunch op Kasteel Wittenburg
Annette Wijdom en haar Fa Fa dansers tijden de Society Lunch op Kasteel Wittenburg (Foto: Jim Hoogendorp)

Haagse Sociëty lunch in tropische sferen!

De society lunch van ondernemer Tony Tetro is inmiddels een traditie met een zomer - en een wintereditie. Het jaarlijks terugkerend evenement trekt vele bekende gasten uit binnen- en buitenland. Het evenement zelf wordt elke keer weer gehouden op exclusieve locaties met prachtige gasten en we kunnen dan ook met recht spreken van een top entourage. De Posthoorn is er bij en doet verslag van een enerverend en bruisend evenement. 

Tekst: MPR - Fotografie: Jim Hoogendorp

Den Haag/Wassenaar. Kasteel Wittenburg in Wassenaar is onlangs het decor voor de jaarlijkse zomereditie van de Societylunch. Het is een ontmoeting met BN'ers uit Den Haag maar ook uit andere windstreken. Ditmaal zijn de gasten gekleed in de beste traditie van de Spaanse Flamenco, hoewel sommigen zijn uitgedost als Flamingo zoals fotograaf Henk Ros en TV presentator Sander Janson. Het is zeer warm en in de schaduw nog het beste uit te houden. Justine Pelmelay, Lou Prince en vele andere muzikanten laten zich niet onbetuigd en zingen hun hits. Er is een rad van fortuin waar men geldprijzen kan winnen, beschikbaar gesteld door Harry Ballemakers van Palace Casinos. Vivian Boelen doet de aangename presentatie.

We zien veel dames in prachtige rood zwarte outfits met roesjes en bijpassend hoofddeksels. Ook de heren laten zich niet onbetuigd en ogen als latijnse Don Juan's.  Velen gaan met Tony Tetro op de foto. Hij wordt terzijde gestaan door twee prachtige jonge dames.  Menig man kijkt iets te nadrukkelijk en wordt 'fijnzinnig' gecorrigeerd door zijn vrouw of partner.  Annette Wijdom en haar  Fa Fa showdansers zien er in hun Spaanse kleding elegant en in stijl uit. Ze stelen de show met een aantrekkelijke dansact die op veel bijval van het publiek kan rekenen. Fa Fa events & entertainments  werkte onder meer met internationaal bekende sterren waaronder Shirley Bassey, Sister Sledge, Lionel Ritchie, Dave, The Trammps, Cliff Richard, The Weather Girls en vele anderen. Deze organisatie heeft een gerenommeerde naam opgebouwd in binnen- en buitenland.

Shownieuws van SBS 6 maakt een sfeerimpressie en doet interviews. Leo van der Velde van het AD, Jim Hoogendorp en Henk Ros maken foto's die het goed doen in de media. Jim Hoogendorp maakt een prachtig gratis online magazine. 'Behind the Stars' met veel mooie foto's, interviews en info uit de showbizz.  Onlangs bracht hij ook een mooi eerbetoon in het blad aan Sandra Reemer.  U kunt het digitale blad lezen via www.behindthestars.nl

Er zijn tijdens de Sociëty lunch heerlijke hapjes en drankjes. De ijskoude Ginnic, een alcoholische cocktaildrank, is bij deze temperaturen heerlijk verfrissend. Ook smult het publiek van kaviaar en champagne. De smaakextractie is formidabel.  Het publiek geniet van de tropische sfeer in de prachtige tuin.  

Veel bekende gasten ook weer tijdens deze editie. We zien onder meer Ria Valk, Laura Fygi, oud politievoorlichter Klaas Wilting, journalist Willibrord Frequin. Zanger Ronnie Tober met partner Jan. Zangeres Mariska van Kolk, Makelaar en presentator Harry Mens, comediénne Corry van Gorp, presentator Evard Niessing e.v.a.  Allen dragen ze prachtige outfits.  Viola Holt heeft het duidelijk naar haar zin en geniet met volle teugen van het evenement, evenals Ben en Astrid Franse van Bennies Fifties. Al meer dan 30 jaar is Bennies Fifties een begrip in de wereld van jukeboxen, fifties collectibles en memorabilia.Je waant je weer even terug in tijd zodra je de winkel in Scheveningen binnenkomt. Ook Green House drummer Joop Regoord is er met zijn partner Simone. Ze kijken uit naar hun optreden in Kijkduin deze zomer tijdens de Boulevard of Golden Music.  Zanger Ben Cramer is zongebruind als altijd. 


Op de dansvloer strekken velen de benen. De warmte deert hen niet. De Salsa-  Merengue- en Calypsoklanken doen het goed in deze tropische ambiance. Op de statige kasteeltrappen staan of zitten velen en kijken met voldoening naar het prachtige en kleurige spektakel rondom hen heen.  Kortom het blijkt weer een enerverende middag in bruisend en sociëtyminnend Wassenaar.

Je knapt nergens zo van op als van een zinderend feest!

Reageer als eerste
Meer berichten