Nicko Christiansen treedt ook op in Vlietzigt
Nicko Christiansen treedt ook op in Vlietzigt

Haagse muzikanten zetten zich in voor KIKA bij Vlietzigt

In Herberg Vlietzigt treden woensdag 12 juli Haagse muzikanten op. De opbrengst van deze dag gaat naar KIKA. Deze organisatie werft fondsen voor onderzoek naar en behandeling tegen kinderkanker.
In het gezellige Vlietzigt zullen deze dag een aantal activiteiten worden gehouden zoals een oud hollandse kermis, een veiling en een springkussen waarbij de kids volledig uit hun dak kunnen gaan maar ook kunnen smullen van de hapjes en drankjes. Dat is toch een mooi begin van de schoolvakantie. Vanaf 11.00 's-ochtends zijn er allerlei leuke activiteiten te doen.

De bands die vanaf 18.00 uur op het programma staan zijn: Paardekooper, de band rondom bluesrock gitaarvirtuoos Bastiaan Paardekooper, The Kid Lazyband, maar ook topsaxofonist Wouter Kiers en zijn band staan op het podium evenals Galaxy Gipsy met onder meer Bluesicoon Nicko Christiansen van Livin'Blues Xperience en Ron Baggerman met zijn Ziggy tapgitaar. John Meijer maakte een mooie videotrailer.

Initiatiefneemster is de jonge Haagse dame Franny Guth. "Ik ben 22 jaar jong en hou van fietsen, de natuur en mensen met een goed hart. Maar voornamelijk hou ik van kinderen. Helaas zijn er ook kinderen die ziek zijn, waarvan sommigen ongeneeslijk ziek", zegt Guth. "Helaas is kanker een ziekte die veel voorkomt bij kinderen. En daarom sta ik op tegen kinderkanker en ga ik fietsen voor KIKA. Het doel is om zoveel mogelijk geld te collecteren. Voor elke euro die binnenkomt ga ik een kilometer te fietsen door Europa. Maar wel met het maximum van 10.000 kilometer. Het geld wat daar bovenop nog wordt ingezameld gaat óók gewoon naar onderzoeken tegen kinderkanker. Ik heb er drie maanden voor vrij gehouden, en het evenement én fietsen is mijn bijdrage aan Kika."

Herberg Vlietzigt is gelegen aan de Vliet achter de Hoornbrug in Rijswijk. Kaarten voor dit goede doel zijn te koop bij muziekcafé Foots, bij het Prijspaleis en bij kunstcentrum MIAW. In de voorverkoop zijn de kaarten 12,50 en op de dag zelf bij Vlietzigt 17,50. Adressen via het internet. Voor meer info zie: http://www.vlietzigt.nl

Partycentrum Vlietzigt Rijswijk

Adres: Jaagpad 7, 2288 AB Rijswijk

Telefoon: 015 213 1004

Meer berichten