Logo deposthoorn.nl


Gulden klinker voor speeltuin Klein Tasmania

Den Haag is een Gulden Klinker rijker. Speeltuin Klein Tasmania in de Tasmanstraat viel woensdag 5 juli deze eer te beurt. Gemeenteraadslid Ingrid Michon-Derkzen straatte hem - bij afwezigheid van wethouder Boudewijn Revis - in. 

Den Haag - Naast de klinker reikte zij ook een cheque van 1000 euro uit die gebruikt kan worden ter besteding aan materialen voor de speeltuin. Ingrid benadrukte dat dit soort pareltjes zeer bijzonder zijn en dat de gemeente zeer verheugd is dat bewoners het adopteren, beheren en schoonhouden. "Gezinnen met kinderen zijn daarom zeer blij dat er hier naar hartelust gespeeld kan worden. Belangrijk is ook de inzet van bewoners, wat een voorbeeld is van Haagse Kracht."

De cheque werd uitgereikt aan Bas Hilckmann, van Speeltuin Klein Tasmania. Hij bedankte de gemeente voor de fijne samenwerking en gaf aan dat men zeer blij was met de waardering in de vorm van de Gulden Klinker. Ook Gymnasium Haganum werd nog bedankt omdat zij de grond waarop de speeltuin ligt in bruikleen heeft gegeven.

Reageer als eerste
Meer berichten