Logo deposthoorn.nl


Premier Mark Rutte op bezoek bij The Black Albino's in de Zwarte Ruiter.
Premier Mark Rutte op bezoek bij The Black Albino's in de Zwarte Ruiter.

Boulevard of Golden Music: mooie mix

Kijkduin is dé badplaats waar je jaarrond van alles kunt beleven. Er is veel aandacht voor cultuur, sport, spel en educatie. Muziekevenement 'De Boulevard of Golden Music' heeft dit jaar een mooie mix van gevestigde namen en uitstekende talenten uit de popmuziek. Op zeven dagen van juli tot en met september zijn er aantrekkelijke muziekacts in de muziekkoepel aan het Deltaplein.

Den Haag - Zaterdag 22 juli vindt de eerste aflevering van dit populaire evenement plaats met een optreden van onder meer The Black Albino's. De band, opgericht in 1961, stond in de jaren zestig met bands als The Golden Earring, René and The Alligators en Peter & his Rockets op grote beatevenementen.

Marathon

De band speelde in bekende clubs als de Marathon, La Gaité, Palais de Dance en de Drie Stoepen en bracht in die tijd populaire singles uit. Ook trad de band op radio en tv op. Joop van Heusden was de blonde zanger in de band. Leo en Dihl Bennink van The Motions en Tee Set hebben in een latere formatie nog enige tijd deel uit gemaakt van de band. Zaterdag 22 juli staat de band 56 jaar na hun oprichting én met twee van de oorspronkelijke leden, Paul van der Voort Maarschalk en Simon Lardinois, op het podium van The Boulevard of Golden Music in Kijkduin. In oktober 2015 kwam premier Rutte op zijn vrije zondag luisteren naar deze legendarische band. Hij genoot.

Naast deze band zullen ook de jonge Wild Albina's samen met zangeres Dorith Hentenaar acte de présence geven op Kijkduin. Zanger, toetsenist Lennart Koenraads is de pauzeact.

The Black Albino's zullen weer mooie aansprekende nummers laten horen uit de gouden muziekperiode van de Rock 'n Roll. Er zullen instrumentale en vocale nummers te horen zijn van onder meer; Cliff & the Shadows, The Spotnicks, The Jumping Jewels, The Maskers, Duane Eddy, Chris Isaak, Elvis Presley, Beatles., Rolling Stones, The Searchers en Carl Perkins.

Kom de sfeer proeven uit de tijd van de Hoela hoep, Vetkuiven, Puch en Tomos, Shake, Rattle and Roll, de Plu en de Kikkers!

Aanvang van het optreden is om 15.00 uur op het Deltaplein. De presentatie is in handen van Esther en Boudewijn Regenbogen. Organisatie: Martin & Els de Wit in samenwerking met Boudewijn Regenbogen.

Deze optredens worden aangeboden door: Rainbows International Presentaties in samenwerking met de Stichting Beach Resort Kijkduin en de ondernemersvereniging Kijkduin.

Reageer als eerste
Meer berichten