Logo deposthoorn.nl


Primeur voor Sovicos

Nu Sportcampus Zuiderpark gereed is, start volleybalvereniging Sovicos per september met zaal- en indoor beachvolleybal binnen de Haagse toplocatie. Hiermee is Sovicos de eerste volleybalvereniging in Nederland die deze twee disciplines onder één dak aanbiedt.

Den Haag - Op maandagavonden zullen zij de aangewezen ruimte in de Sportcampus gebruiken om indoor volleybal aan te bieden, op dinsdagavond hebben zij beschikking over het hele beachcourt. Dit is een flinke uitbreiding wat betreft speelruimte, waardoor het mogelijk is om meerdere teams te laten ballen.

Met de aanwezige partners HALO en ROC Mondriaan heeft Sovicos, naast de ambitie om studie en sport te verbinden, ook als doel studenten die actief willen volleyballen, onderdeel van de club te laten zijn. Op 14 en 16 augustus organiseert de Haagse vereniging twee instuifavonden waarbij geïnteresseerden vrijblijvend binnen kunnen lopen voor een proeftraining. Dus woon je in (de omgeving van) Den Haag en lijkt het je leuk om te komen (beach)volleyballen? Meld je aan op Sovicos.nl!

Reageer als eerste
Meer berichten