Logo deposthoorn.nl


Beweegcoach Soraya Samuels helpt Hagenaars met een beperking sporten of sportief bewegen.
Beweegcoach Soraya Samuels helpt Hagenaars met een beperking sporten of sportief bewegen.

Soraya Samuels zoekt voor iedereen passende sport

Bewegen is gezond voor iedereen. En als je een beperking of handicap hebt is het soms lastig een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden. Terwijl je misschien juist zo graag lekker wilt bewegen om fit te blijven en in contact te komen met anderen. Voor de gemeente Den Haag is Soraya Samuels de beweegcoach, die jou graag op weg helpt.

Den Haag - Voor mensen met een handicap of beperking blijkt, dat het moeilijker is om een geschikte sport of beweegactiviteit te vinden, dan voor mensen zonder beperking of handicap. Soraya Samuels kijkt naar wat je leuk vindt en wat je kunt. Daar zoekt zij een passende sport of beweegactiviteit bij. Als jij dat ook leuk vindt, dan gaat de beweegcoach zelfs de eerste keer met je mee.

De beweegcoach en sportconsulenten zijn er om jou te ondersteunen, te begeleiden en te stimuleren en hebben daartoe veel kennis en een groot netwerk tot hun beschikking. Ook kijken ze samen met jou wat er nodig is zodat je lekker aan de slag kunt. Je kunt daarbij bijvoorbeeld denken aan vervoer of begeleiding op een vereniging. Heb je vragen en wil je meer informatie? Neem dan contact op met: Beweegcoach Den Haag Soraya Samuels 06 110 320 34 beweegcoach@meezhn.nl

Hans Willink volgt sporters met een beperking. Tip? Mail hwillink@stichtinghsg.nl

Reageer als eerste
Meer berichten