Logo deposthoorn.nl


Een rustig huis zonder kinderen of andere dieren is nu voor Shae de beste oplossing.
Een rustig huis zonder kinderen of andere dieren is nu voor Shae de beste oplossing.

Verlegen Shae zoekt veilig thuis

Shae had zich verscholen in een kast. Ze zat daar heel stilletjes en was er duidelijk slecht aan toe. De dierenarts constateerde dat ze ondertemperatuur had, een hele lege buik en een ingevallen kopje.

Den Haag - Daarnaast was Shae misselijk en had ze pijn aan haar keel. Ze wilde ook niet eten, want ze woog nog maar amper 3 kilo. "We hebben een heel scala aan voedsel voor haar opengetrokken, maar niks ging erin. We geven echter niet zo gauw op, dus Shae heeft alle merken en alle smaken voorbij zien komen", laat de Dierenambulance weten.

En gelukkig… na wat rust begon ze langzaam aan weer trek te krijgen. Nu wil ze duidelijk rust en een veilige plek.

Heel lief

Ze is pas 3 jaar, de verwachting is dat ze weer helemaal bij kan trekken, maar een rustig huis zonder kinderen of andere dieren is voor haar nu toch echt het beste. Ze is nog een beetje verlegen, maar heel lief naar mensen toe. "We denken dat ze ook prima in een huisje zonder tuin wil wonen."

Contact

Geef je Shae graag een liefdevol plekje? Neem dan contact op met Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag. Bereikbaar op telefoonnummer: 070-3282828 (tussen 11.00 en 16.00 uur). Of kijk voor meer informatie op website www.dierenambulancedenhaag.nl

Reageer als eerste
Meer berichten