Logo deposthoorn.nl


Strijd om titel beste pokerteam van Den Haag barst los

SBS Bridgeschool in Den Haag is vrijdag 8 september het decor voor een voorronde van het Nederlands Team Kampioenschap Poker (NTKP). Tegelijkertijd wordt er gestreden om de titel 'Beste pokerteam van Den Haag'.

Den Haag - Verspreid over heel Nederland worden ruim 55 voorrondes gespeeld. De beste 20% van de voorronde gaat door naar de halve finales. Uiteindelijk wordt in de grote finale gestreden voor de titel 'Beste Pokerteam van Nederland'. Ook in Den Haag en omstreken kan iedere pokerliefhebber zich met een team inschrijven en zich misschien wel kronen tot Nederlands Kampioen.

SBS Bridgeschool is vrijdag een ware pokerroom waarin de deelnemers in de eerste plaats strijden om het beste pokerteam van Den Haag te worden. Het winnende team mag een jaar lang deze titel dragen. Daarnaast maken ze ook nog kans om kampioen van Nederland te worden. "Dit is het enige pokerkampioenschap voor teams in Nederland en het mooie er aan is dat het zeer toegankelijk is voor de vele amateurpokeraars die ons land rijk is", zegt Mathijs Jonkers, organisator van het Kampioenschap.

Hij vervolgt: "Om mee te doen hoef je geen poker koning te zijn. Waar sommige deelnemers al sinds jaar en dag pokeren, spelen anderen het spelletje hier pas voor het eerst! Het NTKP is een evenement dat voor iedereen toegankelijk is. Ondanks de laagdrempeligheid van het Team Kampioenschap, steekt het zeer professioneel in elkaar. De aanwezige toernooidirecteur en aankleding van de ruimte met professionele pokertafels geeft de spelers echt het gevoel dat ze aan een professioneel toernooi in een casino deelnemen."

Eer

Opvallend aan dit toernooi is dat er niet om geld wordt gespeeld, maar puur om de eer. "Pokeren voor prijzen is niet toegestaan binnen de Nederlandse wetgeving", legt Jonkers uit. Het is zijn missie om 'het mooie spel poker' naar iedere regio toe te brengen. "En we zijn blij dat pokerenthousiasten uit Den Haag en omgeving ook mee kunnen doen". De voorronde in Den Haag begint om 19:30 uur in SBS Bridgeschool aan de Kerketuinenweg 2.

Inschrijven

Iedereen die mee wil doen, kan zich via de website www.onkpoker.nl inschrijven. Een team van 4 spelers betaalt slechts €12,50 per persoon om mee te mogen doen aan dit kampioenschap.
Pokeraars hebben ook de mogelijkheid om een seizoenkaart te bestellen. Zij mogen dan onbeperkt meedoen aan de voorrondes door heel Nederland. Pokeraars kunnen zelf een team van 4 spelers samenstellen en zich aanmelden.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox