Logo deposthoorn.nl


Hijs Hokij trapt af met vriendschappelijke wedstrijd tegen Neuss

De ijshockeyers van Hijs Hokij zijn afgelopen zaterdag begonnen met de voorbereiding op het nieuwe seizoen met 2 trainingen van 1,5 uur in het weekend en een kennismaking barbecue. De eerste vriendschappelijke wedstrijd wordt aanstaande zaterdag op de Uithof gespeeld. Aanvang van de wedstrijd is 20.00 uur en tegenstander is het Duitse Neuss.

Den Haag - Na het afgelopen seizoen werd er afscheid genomen van Jeff Smith en Filip Martinec. De tijdens het seizoen gestopte Luke Zwartbol gaat het komende seizoen in Zoetermeer spelen. Ben Rurup is gelijk na het seizoen opnieuw aan zijn knie geopereerd en heeft noodgedwongen een punt gezet achter zijn carrière op topniveau. Clint Soer zal in geval van nood nog oproepbaar zijn maar door fysieke problemen heeft ook hij een stap terug moeten doen.

Cas Neuman komt over uit het eerste divisie team en sluit aan als 2e goalie. Slowaaks jeugdinternational Oliver Pataky komt over van het Slowaakse Dukla Trencin en Jurryt Smid van Zoetermeer. Als 3e nieuwkomer verwelkomen wij Donny van Musscher die overkomt vanuit Amsterdam. Tevens trainen een aantal jonge talenten mee in de voorbereiding en krijgen zij de kans om een contract af te dwingen.

Zaterdag 9 september om 20.00 uur eerste wedstrijd van het seizoen tegen Neuss (Duitsland).

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox