Logo deposthoorn.nl


Scholieren in Den Haag halen gemiddeld een 6,557

Middelbare scholieren in Den Haag halen gemiddeld een 6,557. Dat blijkt uit onderzoek van online winkelcentrum beslist.nl. Hierbij is gekeken naar de gemiddelde cijferlijsten over een periode van vijf jaar. Voor het eindexamen halen scholieren in Den Haag gemiddeld een 6,453.

Arnhem - De hoogste cijfers in Zuid-Holland werden gehaald in Goeree-Overflakkee. Hier haalden scholieren gemiddeld een 6,738. In de Hillegom lag het gemiddelde cijfer iets lager: 6,671. In het Westland was het gemiddelde cijfer 6,657.

Gemiddeld halen scholieren in de provincie Zuid-Holland een 6,555 op de eindlijst. Voor het eindexamen haalden Zuid-Hollandse scholieren gemiddeld een 6,462.

In de gemeente Waddinxveen haalden scholieren de afgelopen vijf jaar de laagste cijfers van Nederland (6,389). Waddinxveen wordt gevolgd door Rijswijk, waar het gemiddelde 6,420 is. In Krimpen a/d IJssel halen scholieren gemiddeld een 6,436 op de eindlijst.

Bekijk meer achtergrondinformatie over behaalde cijfers op https://www.beslist.nl/info/back-2-school.html

Schoolagenda's 

Ook is gekeken naar de populariteit van de schoolagenda. Voor veel brugklassers vervult de schoolagenda een belangrijke rol in het eerste jaar op de middelbare school. Na de brugklas wordt de papieren agenda echter snel ingeruild voor een  digitale variant op een smartphone of laptop.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox