Logo deposthoorn.nl


Luminize kwam vanuit Kroatië naar Den Haag en ziet onze hofstad als de ideale springplank naar internationaal succes.
Luminize kwam vanuit Kroatië naar Den Haag en ziet onze hofstad als de ideale springplank naar internationaal succes.

Luminize: nu op Kijkduin straks in voorprogramma 'Golden Earring'

Zaterdag 9 september staan Luminize, The FABruari Four, en singer/songwriter Ronn van Etten op het podium van The Boulevard of Golden Music.

Den Haag - De band Luminize bestaat uit vier jonge vrouwen die geboren en getogen zijn in Kroatië. Vanaf jonge leeftijd hebben de dames zich met hun talent en doorzettingsvermogen ontwikkeld tot de rasmuzikanten die ze nu zijn. Met hun dynamische optredens weet Luminize iedereen voor zich te winnen. Ze geven 'luminization' een geheel nieuwe betekenis.

Leadzangeres Marcella over het optreden in Kijkduin: "Fantastisch om bij de zee en het strand op te mogen treden voor een groot publiek." Leadgitarist Matilda vult haar n haar beste Nederlands aan. "Ik verheug me erg op het optreden in Kijkduin."

Springplank

Luminize kwam vanuit Kroatië naar Den Haag en ziet onze hofstad als de ideale springplank naar internationaal succes. Singles als 'Get It Back' en 'Kill It With Love' hebben geleid tot internationale deals met onder meer Universal Music en X-Level. Het album 'All or Nothing' is goed ontvangen. Luminize speelde de afgelopen jaren onder andere op Kaderock, Parkpop, Parkroad Café en Bospop en is te horen geweest bij Radio Veronica, Radio 538 en 3FM. Manager Danijella Furcic vertelt: "We zijn bezig met een nieuwe single die we eind september, begin oktober hopen uit te brengen. Luminize gaat voorts het voorprogramma verzorgen voor meerdere optredens van Golden Earring, dit najaar en begin 2018."

FABruari Four

Naast Luminize prijkt ook de naam van FABruari Four op het programma van Boulevard of Golden Music. FABruari Four werd opgericht naar aanleiding van een Beatles expositie in museum RockArt. De band speelt niet alleen de liedjes van The Beatles maar draagt ook gepaste jaren zestig podiumkleding. Zanger Mick Willemsen: "Eigenlijk zijn wij 50 jaar te laat geboren."

Van Etten solo

Ronn van Etten zat onder meer in The New Motions met Rudy Bennett en speelde ook bij bands als Flirt en New Page. In 2015 vormt hij samen met Peter Kok van Greenfield & Cook een duo, onder de naam Newfield & Cook. Zij brengen een CD-EP uit. Vanaf 2016 werkt Van Etten samen met Rosy Pereira (vroeger Rosy & Andres) en treden zij als duo op. Ook treedt Van Etten solo, zo ook zaterdag in Kijkduin.

Tussen 15.00 tot 17.45 uur treden de artiesten op het Deltaplein op. Bij slecht weer wordt dit evenement verschoven naar een latere datum deze maand.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox