Logo deposthoorn.nl


Binnenstad tijdens Prinsjesdag bereikbaar met tram of bus

Op Prinsjesdag is de binnenstad van Den Haag bereikbaar met tram of bus van HTM. Tram 1, 16 en 17 en bus 18, 22 en 24 rijden tussen 9.00 uur en 17.00 uur wel een aangepaste route. HTM adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via www.htm.nl of met de HTM-app.

Den Haag - Tram 1, 16 en 17 rijden vanaf 9.00 uur een andere route omdat HTM touwen in de rails heeft gelegd. Dit is nodig om de Glazen Koets en de paarden van de Koninklijke stoet veilig te kunnen laten passeren. Om 17.00 uur zijn de touwen verwijderd en kunnen de trams weer hun gebruikelijke route rijden.

Vervallen halten voor bus

Het centrum van Den Haag is tijdens Prinsjesdag grotendeels afgesloten voor autoverkeer. Dit heeft ook gevolgen voor bus 18, 22 en 24. Bus 22 en 24 stoppen niet bij de halten Nieuwe Haven, Centrum en Kneuterdijk. Bus 18 stopt niet bij de halte Nieuwe Haven.

Reisinformatie

Op www.htm.nl en via de HTM-reisapp biedt HTM alle reisinformatie tijdens Prinsjesdag. Ook staan daar alternatieve reisadviezen met welke tram of bus men het beste naar het centrum van Den Haag kan komen.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox