Logo deposthoorn.nl


Verschillende sportclubs nemen hun intrek in de sporthallen.
Verschillende sportclubs nemen hun intrek in de sporthallen.

HALO verdwijnt, maar vier sporthallen blijven

Het schoolgebouw van de Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding (HALO) aan de Laan van Poot wordt binnen afzienbare tijd gesloopt om plaats te maken voor luxe appartementen. Maar de vier nu nog aan de school verbonden sporthallen blijven staan. De gemeente Den Haag stelt een budget van rond de 1 miljoen euro beschikbaar om deze te laten opknappen.

Den Haag - Na een grondige renovatie zullen naast Health & Sports Club Westduin, voorheen Halo Wellness Center, dat nu al in één van de zalen gevestigd is, fysiotherapiepraktijk B&B Healthcare en Mooi Jong kindercoaching-en onderwijsondersteuning hier, met een locatie onderdak krijgen. Fit & You voedingsadvies en een internist zullen zich eveneens in het vernieuwde complex vestigen.

Health & Sports Club Westduin blijft tijdens de renovatie van de verschillende zalen geopend en zal als de werkzaamheden zijn afgerond een geheel vernieuwd en ruimer onderkomen betrekken. Waarna de club zich naast reguliere fitness zal richten op bewegen voor ouderen, groepslessen, revalidatie, en de topsporters via Den Haag Topsport.

Sportclubs

Naast bovengenoemde activiteiten zullen ook verschillende sportclubs waaronder schermvereniging Ter Weer in één van de gerenoveerde sporthallen aan de Laan van Poot hun onderkomen krijgen.

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox