Logo deposthoorn.nl


Bezoekers van Sea Life kunnen hun eigen vis inkleuren en tot leven laten komen in een levensecht aquarium.
Bezoekers van Sea Life kunnen hun eigen vis inkleuren en tot leven laten komen in een levensecht aquarium.

Flinke korting jaarpas Sea Life

Vandaag is het dierendag en dat viert Sea Life Scheveningen. Wie nu een jaarpas aanschaft kan tegen inlevering van het artikel in De Posthoorn flinke korting krijgen!
Scheveningen - Sea Life Scheveningen is al jaren een begrip op de boulevard. Volgend jaar zal het aquarium haar 25ste verjaardag vieren. Sea Life laat in meer dan 45 aquaria de prachtige onderwaterwereld zien. Nieuw dit jaar is de tentoonstelling 'Schildpad crèche'. Hier ziet de bezoeker een diversiteit aan schildpadden, zoals de langnek schildpad en andere zoetwater schildpadden. Schildpadden leven al meer dan 200 miljoen jaar op deze aarde! Bewonder het uiterlijk en de unieke manier van leven van deze gepantserde dieren. Deze tentoonstelling is nog te zien tot en met 7 januari 2018.
Ook beschikt Sea Life sinds kort over een virtueel aquarium: Vis Fantasie. De bezoekers kunnen hun eigen vis inkleuren en tot leven laten komen in een levensecht aquarium. In het prachtige, kleurrijke virtuele aquarium kunnen de bezoekers maar liefst 5 soorten vissen laten zwemmen. Het Vis Fantasie aquarium is geschikt voor elke leeftijd en de gehele dag open voor de bezoekers.

Actie

Tegen inlevering van het artikel deze week in De Posthoorn betalen volwassenen bij Sea Life Scheveningen voor een jaarpas €20,- (normaal € 45,-) en voor kinderen in de leeftijd van 3 t/m 11 jaar kost de pas ook € 20 (ipv € 35,-). Deze actie is alleen geldig van 4 oktober tot en met 13 oktober 2017 tussen 11.00 en 17.00 uur en bij inlevering van dit krantenartikel. Niet geldig i.c.m. andere aanbiedingen of promoties. Maximaal 4 jaarpassen per lezersactie. Let op: Zonder recente pasfoto geen jaarpas. www.sealife.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox