Logo deposthoorn.nl


Gezellige drukte in Escamp
Gezellige drukte in Escamp (Foto: Hans Willink)

Ontmoet je wijk bij het Goed voor Elkaar festival

Wie kent alle mogelijkheden voor zorg en ondersteuning in de eigen wijk? Sinds 1 september trekt er een voorlichtingscircus door de stad: het Goed voor Elkaar festival. Kom en ontdek, proef en beleef uw eigen wijk en alles wat daarin van nut kan zijn, zoals informatie over reizen met de Taxibus, boodschappenbegeleiding, warme maaltijden. Of gewoon voor een goed gesprek en het doen van leuke dingen vlakbij. Het is vaak gemakkelijker te regelen dan u denkt.

Den Haag - Het was gezellig druk afgelopen vrijdag aan de Fluitenbergstraat in Escamp. Om drie uur 's middags waren er al meer dan 1100 mensen geweest; toen al meer dan 10% boven de verwachting. Het aanbod van informatieverstrekkers is dan ook groot en gevarieerd. "Wij willen dat mensen in hun stadsdeel weten wat er allemaal wordt georganiseerd op het gebied van zorg en ondersteuning", legt Wies van den Berg, manager sociale wijkzorgteams, de reden van de festivals uit. "Er is natuurlijk de Wet Maatschappelijke Ondersteuning, maar eigenlijk willen we dat mensen eerst gebruik maken van al die andere mogelijkheden die er zijn".

Kijk voor de volgende edities en meer informatie op https://www.denhaag.nl/nl/in-de-stad/nieuws/goed-voor-elkaar-festival-alles-over-zorg-en-ondersteuning-in-uw-wijk.htm.

Hans Willink volgt sporters met een beperking. Tip? Mail hwillink@stichtinghsg.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox