Logo deposthoorn.nl


Betoverend Dakota in de herfstvakantie

In de herfstvakantie komt kindertheaterfestival De Betovering naar Theater Dakota (14 t/m 21 oktober). De hele week zijn er kinderfilms, -voorstellingen, workshops en activiteiten. Theater Dakota is festivalcentrum van De Betovering: buiten worden er tassen getimmerd en binnen worden ‘ikkes’ versierd; grote kartonnen poppen die je kunt verven, kleuren, beplakken. Helemaal zoals je zelf wilt!

Den Haag - Meerdere keren per week zijn er toneellessen van Rabarber, voor verschillende leeftijden. Lekker toneelspelen en kijken of het wat voor je is! ‘Samen de vloer op’ heet het. Je kunt een hele dag (toneel)spelen met NTjong: het Toneelatelier op donderdag 19 oktober (10.30 – 16.00 uur, leeftijd 7 – 10 jaar). Je gaat met elkaar aan de slag met een thema en aan het einde van de middag laat je in een mini-voorstelling zien wat je hebt geleerd en gemaakt.

Er is in Dakota elke dag de hele leuke Nederlandse familiefilm Dikkertje Dap te zien (alle leeftijden). Naast de film zijn er heel veel kindervoorstellingen. Wat dacht je van de voorstelling Buurman in de Natuur (leeftijd 5 t/m 10 jaar) op zaterdag 14 oktober (14.30 uur) of de voorstelling Pakman (in een grote vrachtwagen op ons plein!), maandag 16 t/m woensdag 18 oktober, meerdere keren per dag, leeftijd 5 t/m 12 jaar. Kijk binnen in het huis van een prettig gestoorde oma in de voorstelling Bizar (leeftijd 4+) op maandag 16 en dinsdag 17 oktober (div. aanvangstijden). Er zijn klassieke babyconcerten (speciaal voor baby’s van 3 t/m 18 maanden) op zondagochtend 15 oktober en een Peuterdag (met Babyconcerten van Makiko Ito en de voorstelling Ikiloliki (2+)) op donderdag 19 oktober. Ga mee naar een andere planeet met Enkeltje Mars (leeftijd 8+, woensdag 18 oktober, 14.00 uur) en ontdek wat je allemaal met een trui kunt doen in Trui (4+) op vrijdag 20 oktober, 10.30 & 12.30 uur.

Voorstellingen en workshops kosten per kaart €7 (met Ooievaarspas €3,50). Met uitzondering van Pakman en Klassiek voor baby’s (namelijk €5, Ooievaarspas €2,50). Voor de film betaal je €7 (met Ooievaarspas €3,50) en het Toneelatelier €12,50 (met Ooievaarspas €6,25). Een TAS timmeren en een Ikke kost €6 (met Ooievaarspas €3), maar dat betaal je 1 keer (de rest van de week kun je gewoon gratis terugkomen om er verder aan te werken). Let erop dat zowel ouders/begeleiders als kinderen een kaartje dienen te kopen voor een voorstelling en film.

www.theaterdakota.nl

Reageer als eerste
Meer berichten


Shopbox