Logo deposthoorn.nl


(Foto: Sophie Pieterse)
(Foto: Sophie Pieterse)

Clubhuis HCWV feestelijk geopend

Het nieuwe clubhuis van Hockeyvereniging Wateringse Veld (HCWV) is zaterdag 7 oktober 2017 feestelijk geopend door voorzitter Marcel Lepelaar en Haagse wethouder Sport Rabin Baldewsingh. De wethouder noemde de opening "een mijlpaal voor de club, de wijk Wateringse Veld maar vooral ook voor de hockeysport in Den Haag". Ondanks het slechte weer waren honderden leden aanwezig om de opening van het nieuwe clubhuis te vieren.

Den Haag - Na de opening speelde HCWV Heren 1 een erewedstrijd tegen de Boekaniers, een team bestaande uit een aantal toppers zoals Seve van Ass, Guus Vogels en Valentin Verga. Dat de toppers in uitstekende vorm waren, bleek wel in de eindstand: 1-10. Na afloop van de wedstrijd werd nog een grote foto met aanwezige leden en vrijwilligers gemaakt.

HCWV zamelt de komende tijd geld in voor de stichting Sport Helpt. Tijdens de opening konden leden poffertjes kopen voor het goede doel en over twee weken worden de opbrengsten van de hockeyclinic verzorgd door HC Bloemendaal geschonken aan Sport Helpt. De totale opbrengst voor Sport Helpt zal HCWV op een later moment bekendmaken.

Meer berichten


Shopbox