Logo deposthoorn.nl


(Foto: Monique Liet)
(Foto: Monique Liet)

Don KosakenChor doet Den Haag aan

Den Haag - Het Don KosakenChor dat onder meer optrad in Moskou, Stuttgart, Hamburg en Antalya is vrijdag 17 november te beluisteren in het World Forum Theater. Dit jaar vieren het Don KosakenChor Rusland en chef-dirigent Marcel N. Verhoeff hun 25-jarig jubileum. Het koor bestaat uit 24 professionele vocalisten die veelal verbonden zijn aan de grote operahuizen in Rusland. De begeleiding is in handen van 'Instrumental Soloists Ensemble 'Philarmonia' uit Moskou.

De meeslepende zang, de bewogen uitvoeringen en het contact met het publiek zorgen voor een unieke beleving van de Russische muziek en haar cultuur. Tijdens deze Europese jubileumtournee tournee zullen de vocalisten en instrumentalisten de zalen vullen met bekende en onbekende Russische liederen. Het wordt een feestelijke en ontroerende reis naar en door het oude en nieuwe Rusland.

Het koor en de instrumentalisten staan onder de bezielende leiding van de Nederlandse dirigent Marcel 'Nicolajevich' Verhoeff, hij is onderscheiden met de Rus Prix Award.

Kaartverkoop en toegangsprijzen op www.impactentertainment.nl

Meer berichten


Shopbox