Tien jaar geleden namen Eline en Jeroen Huppel the Pub over. Nu kunnen ze het glas heffen omdat ze op een mooie tweede plek zijn geëindigd.
Tien jaar geleden namen Eline en Jeroen Huppel the Pub over. Nu kunnen ze het glas heffen omdat ze op een mooie tweede plek zijn geëindigd.

Mooie tweede plek voor Huppel the Pub in Misset Horeca Café Top 100

Huppel the Pub uit Den Haag is op een mooie tweede plek geëindigd in de Misset Horeca Café Top 100. De eerste plek was voor De Gekroonde Suikerbiet uit Zierikzee.  Het brons ging naar café De Koning uit Alkmaar. 

Hilversum - De Café Top 100 van vakblad Misset Horeca werd maandagavond 6 november bekendgemaakt tijdens een feestelijke show in Studio 21 in Hilversum. Ruim 600 aanwezigen huldigden de winnaars van die avond. Huppel the Pub in de Oude Molstraat werd overigens wel provinciewinnaar. 

Om tot de Café Top 100 te komen worden cafés in 3 rondes bezocht. Voor deelname vraagt Misset Horeca een vergoeding (€149 voor abonnees, €199 voor niet-abonnees). Daarvoor krijgt elk bedrijf uitgebreide rapportages van de jurybezoeken, promotiemateriaal voor de Publieksprijs en bij een plek in de Top 100 toegang tot de uitreiking. Alle zaken worden in de 1e ronde anoniem bezocht door mystery guests. Zij beoordelen de cafés op diverse punten als uitstraling, service, gastvrijheid, uitserveren, hygiëne en productkeuzes. De 125 best scorende bedrijven gaan naar ronde 2 waar een vakjury anoniem de zaken bezoekt. De vakjury bestaat uit mensen die de afgelopen jaren hun sporen in de branche verdiend hebben als ondernemer, adviseur of journalist. Zij beoordelen de zaken op dezelfde punten, maar door het oog van de professional. Uiteindelijk komt uit de eerste twee rondes een totaalscore en op basis daarvan wordt een top-100 samengesteld. Het vakjurybezoek telt voor 80 procent mee. In de 3e ronde gaat de hoofdjury aangekondigd langs bij de top-5 van de lijst om het café te beoordelen, in gesprek te gaan met de ondernemers en een kijkje te nemen achter de schermen en in de boeken. Op basis van deze bezoeken wordt de top-5 bepaald.
 

Meer berichten
Shopbox