ADO-spelers verrassen kinderen in ziekenhuis

Stralende gezichten vandaag in het Juliana Kinderziekenhuis. Dat je ziek bent is niet leuk, maar hoe geweldig is het als Bjørn Johnsen, Édouard Duplan, Abdenasser El-Khayati en Tom Beugelsdijk van ADO Den Haag ineens voor je neus staan!

Den Haag - Zij gingen bij de kinderen op de kamers langs en dat leverde stralende gezichten op. Ook konden kinderen de spelers in de centrale hal ontmoeten en begroeten. Ze deelden veel handtekeningen uit en er werden heel wat selfies met de spelers gemaakt.

Tom Beugelsdijk schonk aan het begin van het bezoek een cheque van €2.500 aan het Juliana Kinderziekenhuis. Tom is onlangs verkozen tot maatschappelijk speler van de eredivisie. Medisch manager Fréderique Hofstede is Tom Beugelsdijk erg dankbaar. "Van het geld gaan wij een mooie kerstboom en versiering kopen. De KinderAdviesRaad heeft ons laten weten dat kinderen extra behoefte hebben aan het warme thuisgevoel tijdens de feestdagen. Wat is er mooier dat onze kinderen tijdens de feestdagen met een warme chocomel rond de boom kunnen zitten"?

Meer berichten
Shopbox