Bres gaat er even lekker op uit

Er was een moment dat ik dacht we gaan de kuikenbak in: 0-1, toen was er een moment dat ik dacht we gaan winnen: 2-1, om dan uiteindelijk gelijk te spelen tegen Feyenoord met 2-2. ADO-Den Haag moest dit weekend genoegen nemen met een puntje maar dat is toch nog altijd beter dan verliezen.
Deze week behoorlijk druk gehad want ik had afgesproken bij G.E.K autobedrijf om mijn auto helemaal schoon te maken van binnen en van buiten. Toen ik aankwam zag ik al aan die koppen van Joop en Ray dat het een hele klus zou worden. Ze zijn de hele dag bezig geweest en eerlijk is eerlijk mijn auto glimt weer als een honden lulletje in de maneschijn. Als ik had geweten dat ze er meer dan vijfentwintig beestjes, van oorwormen tot spinnen, uit hebben gehaald, had ik echt nooit meer met die auto gereden.
Ja, en dan was het ook weer tijd voor het jaarlijks terugkerend Charity Event voor de stichting Kinder-Armoede waar ik ambassadeur van ben en dat is altijd een happening om te doen. Het zumba gebeuren, de spinning en rpm, bodypump, bodycombat en het Bodybox werden druk bezocht. De deelnemers werkten zich in het zweet voor het goede doel. Wat ook erg leuk is om te vermelden; voetbalvereniging ODB heeft €1175,- voor de kindertjes met kanker en de kansarme kinderen in Den Haag opgehaald. Daarvoor onze dank. En voor de geïnteresseerde onder ons effe een update, toen ik na de presentatie wegging stond de teller op €3207,65. Grandioos! En dan gaan we van de week eindelijk samen met mijn Corretje en Jimmy naar het huisje van Marc en Annette in Winterswijk. We zijn daar al een keer geweest en we zitten dan midden in de bossen, helemaal afgeschermd zodat Jimmy kan loslopen. Nu is het natuurlijk wel vroeg donker en ik ga voor geen goud 's nachts het bos in als ik Jimmy effe moet uitlaten. Stel je voor dat ik tegenover een wild zwijn komt te staan brrr.... Dus heb ik Jimmy een lichtgevend bandje om gedaan zodat ik hem in de gaten kan houden. Maar voordat we gaan natuurlijk effe naar mijn vrienden Nick en Danny geweest die mijn auto weer hebben nagelopen zodat we veilig heen en weer kunnen. Nou, en deze week weer niks te knetteren want met Corretje gaat het goed en we gaan heerlijk genieten!

Meer berichten
Shopbox