Logo deposthoorn.nl


Restaurant Basaal.
Restaurant Basaal.

Twee BIB Gourmands in Den Haag

De Michelingids heeft de befaamde BIB Gourmands weer uitgereikt in Nederland! In Den Haag kregen twee restaurants dit predicaat voor uitstekende prijs/kwaliteit van de Michelin inspecteurs: Restaurant Basaal op de Dunne Bierkade en Restaurant Oogst op de Denneweg.

Den Haag - Chefkok/eigenaar Bas Oonk van Restaurant Basaal is trots dat hij wederom dit jaar deze erkenning ontvangt. Al jaren lang kookt Bas Oonk op de Dunne Bierkade een eigen, hedendaagse kookstijl die hij met passie en gedrevenheid heeft ontwikkeld. Nieuwkomer met een BIB Gourmand in Den Haag is Restaurant Oogst op de Denneweg. Restaurant Oogst is 'het zusje' de brasserie, als je dat zo mag noemen, van Restaurant Calla's (* Michelin). Patron-cuisinier Marcel van der Kleijn is hier de culinaire inspirator van het pittoreske restaurant in het centrum van de stad. Chefkok Dustin Gordon kookt met zijn 'Oogst' graag met het seizoen mee. Veel ingrediënten komen uit de groenten- en kruidentuin 'Laantje Voorham" van Arie Voorham uit Wassenaar. De gerechten van restaurant Oogst zijn puur en smaakvol en een culinaire weerspiegeling van het seizoen. Uit de Oogst stel jezelf het menu samen voor de lunch of het diner. Gastheer Alexandros Spanakis zorgt in het restaurant voor een prettige ambiance en met zijn gastvrije houding voor een prettige service.

Reageer als eerste
Meer berichten