Foto: ter Horst

Christmas Carol Concerts

Het Cecilia International Choir geeft traditiegetrouw weer twee Christmas Carol concerten in Den Haag onder de titel “Unto us a child is born'. Deze populaire concerten bieden expats en Hagenaars de gelegenheid om de traditionele Britse Kerstsfeer te ervaren. Het eerste concert is op dinsdag 12 december in de Oud-Katholieke Kerk aan de Juffrouw Idastraat 7, de tweede op donderdag 14 december in de Anglican Church of St. John & St. Philip aan de Ary van der Spuyweg 1.

Den Haag - Naast traditionele kerstliederen met orgelbegeleiding staan er dit jaar ook een aantal liederen uit de “Messiah” van Händel op het programma. Onze pianist Luba Podgayskaya zal het koor hierbij begeleiden.

Zoal ieder jaar gebruikelijk is zal bij een aantal bekende Carols het publiek gevraagd worden om mee te zingen, dit alles onder de leiding van onze jonge Griekse dirigent, Angeliki Ploka. Ter verhoging van de kerstsfeer, wordt er tijdens de pauze gratis ”mulled wine” en traditionele “mince pie” geserveerd.

Het Cecilia International Choir is een gemengd koor met plusminus 70 leden. Het is opgericht in 1975 als het British Choir. In de loop der jaren meldden veel zogenaamde expats, uit alle windstreken zich aan, waaronder ook een aantal Nederlandse leden. Dit was aanleiding om de naam van het koor te veranderen in het Cecilia International Choir. De koorleden vinden het natuurlijk leuk om te zingen maar men geniet ook van de internationale sfeer op de repetities waar Engels de voertaal is.

Naast de Carol Concerts, repeteert het koor klassieke koorwerken, die jaarlijks worden uitgevoerd in juni.

Data, tijden en locaties van de kerstconcerten zijn:

Dinsdag 12 december
Oud-Katholieke Kerk, Juffrouw Idastraat 7, Den Haag (Hofkwartier)
Aanvang: 20:15 uur

Entrée prijs: € 20,00 (alleen verkrijgbaar via de voorverkoop, niet aan de deur!)

Donderdag 14 december

Anglican Church of St.John & St.Philip, Ary van der Spuyweg 1, Den Haag (Archipelbuurt)

Aanvang: 20:15 uur

Entree: € 16.00 en € 10.00 voor scholieren en studenten

Om toegangskaarten te reserveren, kunt u hier terecht:

http://www.ticketkantoor.nl/shop/christmasokk voor de Oud-Katholieke kerk op 12 december of

http://www.ticketkantoor.nl/shop/christmasanglican voor de Anglican Church op 14 december

Voor de matinee in Amsterdam, verwijzen we u graag naar de website van de Sloterkerk: www.sloterkerk.nl/reserveren.html

Meer berichten
Shopbox