Boefjes willen samenblijven

Samen struinden Hermano en Zus de tuinen af. Totdat ze werden gevangen en naar de Dierenambulance werden gebracht. Daar zaten ze dan, twee bange semi-zwerfkatjes. Na een paar dagen waren ze gelukkig tot rust gekomen, en kregen ze wat meer vertrouwen.

Den Haag - De Dierenambulance vangt in haar hospitaal alleen zieke en gewonde dieren op. Hermano bleek tiptop in orde, maar Zus leek een ontsteking te hebben. Om die reden kregen ze allebei onderdak.

Zus is behandeld, en gelukkig viel de ontsteking heel erg mee waardoor ze nu weer is opgeknapt. Zus is half langharig, heel erg lief en blijkt een echte kroelpoes te zijn. Hermano, de knappe rode kater, is wat meer gereserveerd. Maar een beetje knuffelen en kopjes geven vindt hij inmiddels best fijn.

De Dierenambulance plaatst ze het liefst samen en zoekt een rustig huis. De geschatte leeftijd is 6 en 8 jaar. Ze willen graag een tuin. Kleine kinderen is geen match.

Interesse? Neem dan contact op met Dierenhospitaal en Dierenambulance Den Haag. Tel. 070-3282828 (tussen 11.00 en 16.00 uur). www.dierenambulancedenhaag.nl

Meer berichten
Shopbox