Bres genoot van een potje rolstoelbasketbal en uiteraard van zijn eigen cluppie

Mot het allereerst toch effe kwijt dat ik heel blij bent met ons mooie Groen-Gele cluppie ADO-Den Haag dat gemakkelijk van Heracles met 4-1 heeft gewonnen.

Ja en we zijn begonnen met het inspreken met het luisterboek *BRES* en dat is toch wel echt iets fantastisch. Niet alleen komt daarmee een droom uit, het is ook nog eens een keertje verschrikkelijk gaaf om te doen. In de studio van Pieter, Peter en Annoeska in Monster is het net alsof je thuiskomt, gewoon lekker normaal en heel veel gelachen natuurlijk.

Ik kakte nog wel eens
in en dan moest
de hele pagina over

Het was best zwaar en moeilijk om te doen want het moest net lijken of ik het thuis vol passie op de bank zit te vertellen. Na sommige zinnen en bladzijdes kakte ik nog wel eens in en moest de hele pagina over. Daarbij kwamen dan ook nog eens alle technische termen, die over en weer vlogen, waar ik natuurlijk geen reet van snapte. Maar het staat er grotendeels op en ik zou er mijn dagelijks werk wel van willen maken. Eén of andere tekenfilm inspreken, lijkt mij ook echt gaaf. Natuurlijk geen burgemeester of politiechef, maar gewoon een Haagse portier of crimineel. Dat zou ik, denk ik, wel kunnen. Wie weet komt het nog wel eens zo ver en dan laat ik het jullie weten.

Maar het allermooiste was toch wel dat mijn Corretje ook moest inspreken....ja mijn Corretje die cameravrees heeft en bang is voor microfoons....en echt het ging haar nog beter af dan mij. Helemaal te gek hoe die kanjer alles wat ze moest zeggen er als het ware uitspuugde. Vooral de gedeeltes waarin ze mij een lul noemde, moest natuurlijk onder veel gelach onnodig tien keer over gedaan worden. We moesten ook een promo maken en daar heb ik wel twintig keer over gedaan, want het lukte mij maar niet. Maar laten we hopen....euh nee ik weet het eigenlijk wel zeker dat het eindresultaat hilarisch is.

Een tijd geleden wilden Dirk Hartman en ik een vrienden tatoeage laten zetten, maar ja ik ben natuurlijk nogal honkvast bij mijn eigen tattoo-shop Timeless en vind het maar eng bij een ander. Maar ik moet toegeven het was erg gezellig bij Sannie in Zwanenburg bij Halfway Ink. De tattoo is geslaagd en nou maar hopen dat we geen bonje krijgen, maar dat kan ik me eigenlijk niet voorstellen.

Ook ben ik bij een wedstrijd rolstoelbasketball wezen kijken in de Houtrusthallen, en dat gaat er toch ook best verdomd hard aan toe hoor. Ik ken Benny Persoon die beter bekend staat als de rolstoelhooligan van de Haagse markt en van de Loosduinse markt, het is gewoon een aardige brogum. Jammer dat ze hebben verloren met hun vereniging Redeoss tegen het Haagse Kameleon met 38-43. Maar wel echt vet kickûh om het een keertje mee te maken!

Meer berichten
Shopbox