Foto: Specsavers

Stem op uw favoriete goede doel uit Den Haag

Dertien goede doelen uit Den Haag meldden zich de afgelopen weken aan voor de spaarronde van 2018 van Stichting Specsavers Steunt. Nu is het aan de inwoners van Den Haag welke lokale initiatieven er doorgaan naar de finale, door te stemmen op hun favoriete goede doel. Het winkelteam van Specsavers Den Haag kiest uit deze drie finalisten een winnaar waar vervolgens gedurende het hele jaar in de winkel voor wordt gespaard. Stemmen kan tot en met 30 november 10.00 uur via www.stichtingspecsaverssteunt.nl.

Ieder jaar verkiezen alle winkels van Specsavers één lokaal goed doel waar zij een jaar lang voor gaan sparen. Voor elke klant die een bril of hoortoestel koopt wordt een vast bedrag opzijgezet. In totaal worden er jaarlijks zo’n 130 lokale initiatieven door heel Nederland gesteund. Ook Specsavers Den Haag draagt op deze manier een steentje bij aan de lokale gemeenschap. Eelco Baelde, retailpartner bij Specsavers Den Haag: “Wij zijn erg onder de indruk van de aanmeldingen die we hebben ontvangen van mooie initiatieven hier uit de omgeving. Het liefst steunen we ze allemaal, maar we zullen er één moeten kiezen die aan het einde van spaarjaar 2018 een financiële bijdrage van ons ontvangt. En daar kunnen we wel wat hulp bij gebruiken. Breng dus snel uw stem uit!”

Stemmen

De goede doelen waarop de inwoners kunnen stemmen zijn:

de Haagse Hoed Familiedag
KNRM Scheveningen
YMCA Escamp
Stichting Gezond Samenwerken
BuurtBoerderij De Nijkamphoeve
Haagse Stichting Vrijetijdsbesteding Kleindierenteelt
Stichting Knaagdierenopvang "het Knagertje'
Voedselbank / Distributie Centrum Haaglanden
Volksdansvereniging Nitsanim
Sintvoorieder1 Den Haag
Stichting Kledingbank Den Haag
Trefpunt Vliethage
YMCA Schilderskwartier

Stemmen kan tot en met donderdag 30 november 10.00 uur via de website www.stichtingspecsaverssteunt.nl. Specsavers Den Haag kiest vervolgens uit de drie doelen met de meeste stemmen een winnaar. Op 7 december maakt Specsavers Den Haag bekend voor welk lokaal doel zij gaat sparen.

Voor meer informatie: www.stichtingspecsaverssteunt.nl

Meer berichten
Shopbox