Geslaagde Goedzak actie Nutsschool Laan van Poot

Verleden week hebben de kinderen van de Nutsschool aan de Laan van Poot op initiatief van de Oudercommissie in hun speelgoedkast gekeken en daaruit speelgoed gekozen wat nog heel goed is en niet meer gebruikt wordt. Dat hebben ze in een plastic tas (gesponsord door Viktor Driessen) gedaan en daarmee toverden zij de plastic tas om in een Goedzak. Bij inleveren krijgen de kinderen een tegoedbon voor iets lekkers bij de bakker aan de Mezenlaan.

Den Haag - Vrijdag 1 december hebben de leerlingenraad en de Oudercommissie al het ingezamelde speelgoed officieel overgedragen aan de Speelgoedbeurs Den Haag. Aad van Schie (woordvoerder van de Speelgoedbeurs) nam onder toeziend oog van Timo, filiaalhouder bij Viktor Driessen, ongeveer 200 zakken speelgoed in ontvangst.

Daarna met veel plezier een grote auto helemaal volgeladen en het speelgoed daadwerkelijk bij De Speelgoedbeurs neergezet.

Alle kinderen, Aad van Schie, Bakkerij Viktor Driessen heel hartelijk dank. Jullie hebben onze actie tot een enorm succes gemaakt. Veel kinderen met een Ooievaarspas zullen een prachtige Sinterklaas, Kerst of verjaardag kunnen vieren met dit speelgoed.

Meer berichten
Shopbox