Extraatje VriendenLoterij voor HKV/Ons Eibernest

Een grote verrassing voor korfbalvereniging HKV/Ons Eibernest uit Den Haag van de VriendenLoterij. De club eindigde op de tweede plaats tijdens de Samen voor je Club-actie in oktober en ontvangt eenmalig een extra bijdrage van 1.750 euro. De actie is een initiatief van de VriendenLoterij om clubs en verenigingen in Nederland op een sympathieke en structurele manier financieel te ondersteunen. HKV/Ons Eibernest gaat het geld onder andere gebruiken om een G-team op te zetten.

Den Haag - Arvind Ramchandani, bestuurslid bij HKV/Ons Eibernest: "Wat een verrassing! We hoopten al stiekem dat we hoog zouden eindigen, maar dit hadden we niet verwacht. We hebben met 22 vrijwilligers gebeld: spelers, bestuursleden en ouders. Iedereen deed mee en daar zijn we ontzettend trots op. We willen graag een G-team opzetten en hen van de juiste begeleiding voorzien, daar is geld voor nodig. De opbrengst van de belactie gaat daarnaartoe én naar de jeugdkampen. Leuk dat we daar nu ook een extraatje voor hebben."

De helft van ieder verkocht lot komt direct ten goede aan de clubkas van de club. De belactie van HKV/Ons Eibernest leverde de club maar liefst 82 loten op. Daarmee scoorde de club in oktober de tweede plaats. Als de 82 loten een jaar blijven meespelen, dan kan HKV/Ons Eibernest 7.708 euro bijschrijven aan de clubkas.

 

Meer berichten
Shopbox