Scrooge komt tot inkeer en dat past weer heel mooi bij de kerstgedachte.
Scrooge komt tot inkeer en dat past weer heel mooi bij de kerstgedachte.

Geen Kerstmis zonder Dickens' A Christmas Carol

Den Haag - Zonder A Christmas Carol geen Kerst? Het begint erop te lijken. Want de uitvoering van STET The English Theatre is in Nederland inmiddels een traditie. Het lijkt alsof Kerst niet zonder dit beroemde verhaal kan beginnen.

Britse meesterverhalenverteller Ashley Ramsden neemt dit jaar op 21, 22 en 23 december in Theater aan het Spui zijn publiek mee op een reis naar het Victoriaanse tijdperk. Het publiek de inhalige vrek Scrooge in zijn kale winkel. Na een bezoek van drie geesten komt hij tot inkeer en ziet hij dat een leven van geven beter is dan van nemen. Een boodschap die in deze turbulente wereld nog steeds relevant is. Er is geen betere manier om in de kerstsfeer te komen dan met deze voorstelling.

De voorstelling wordt begeleid door een vierstemmig koor, dat a cappella Christmas carols zingt. Het koor De Plumpudding Singers is ontstaan vanuit het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. De zangers treden alleen rondom Kerst op onder andere bij deze voorstelling en in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

STET The English Theatre STET The English Theatre is de enige theaterinstelling in Nederland die volledig en het hele jaar door in het Engels programmeert. STET is in 2006 opgericht en werkt voornamelijk in Den Haag en Eindhoven.

De hele voorstelling is in het Engels.

Meer informatie en kaartverkoop via www.hnt.nl.

Meer berichten
Shopbox