Logo deposthoorn.nl


Buurt-Ton Postcode Loterij valt twee keer in Den Haag

 

Het nieuwe jaar is goed begonnen voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen op postcode 2571 HP (de Paul Krugerlaan) of op postcode 2596 JP (Oostduinlaan). Op hun postcode is op 1 januari de Buurt-Ton van 100.000 euro gevallen. De winnaars delen de geldprijs met elkaar. 

Den Haag - De Buurt-Ton wordt verdeeld over het aantal deelnemers in de winnende postcode. Hoe hoger het aantal loten waarmee een deelnemer meespeelt, des te groter het aandeel in deze prijs. De Postcode Loterij informeert de winnaars in de derde week van januari per brief over de hoogte van het gewonnen bedrag.

Vorig jaar viel de PostcodeKanjer nog op een Haagse flat aan de Donker Curtiusstraat, postcode 2555 VX.

Fries dorp

De PostcodeKanjer van 53,9 miljoen euro is gevallen op postcode 9261 XC (Industrieweg) in het Friese Eastermar.  Twee deelnemers die meespelen met deze postcode verdelen met elkaar de helft van de PostcodeKanjer (26,95 miljoen euro). Nog nooit waren de gewonnen bedragen zo hoog; zij winnen ruim 8,9 miljoen euro en ruim 17,9 miljoen euro. Beide deelnemers zijn dankzij de geldprijs in één klap multimiljonair.

Meer berichten
Shopbox