Logo deposthoorn.nl


(Foto: Robert C. Bos)
(Foto: Robert C. Bos)

Hijs Hokij begint 2018 als koploper

Afgelopen week was er geen BeNe Liga programma. Toch moesten de ijshockeyers van Hijs Hokij in actie komen. Er stond in het weekend een dubbel tegen Geleen op het programma in het kader van de halve finale voor de Nederlandse Beker.

Den Haag - Op vrijdagavond werden de Limburgers totaal overklast en met een 10-1 nederlaag naar huis gestuurd. Een dag later was de tweede wedstrijd in Geleen en die gaf een geheel ander wedstrijdbeeld te zien. Vanaf de eerste minuut zat Geleen er bovenop en ging regelmatig over het randje. Hijs Hokij had moeite om in zijn spel te komen en keek de hele wedstrijd tegen een achterstand aan. Pas 1 minuut voor tijd kwam men langszij maar in de verlenging ging men alsnog met 3-2 onderuit. Hierdoor moet er op dinsdag 2 januari nog een beslissingswedstrijd in Den Haag worden gespeeld.

Vanaf vrijdag gaat de strijd om de BeNe Liga weer verder en komt de nummer 3 op de ranglijst, Nijmegen Devils, op bezoek in de Uithof. De Nijmegenaren staan 2 punten achter Hijs Hokij maar hebben wel 2 wedstrijden meer gespeeld. Aanvang op de Uithof is 20.30 uur. Dit gaat een duel om de koppositie worden tussen 2 van de betere teams in de league. De stand aan kop in de BeNe Liga:
1. Hijs Hokij Den Haag. 12-32. 
2. Unis Flyers Heerenveen 14-31
3. Ahoud Devils Nijmegen 14-30

Meer berichten
Shopbox