De Likt.
De Likt.

Kaderock 2018 : van alternatieve Indiepop tot thrashmetal

De definitieve line-up van de 23ste editie van Kaderock is bekend. Onder andere Avi On Fire, Birth of Joy en De Likt treden zaterdag 2 juni op in en rond Musicon. De presentatie is in handen van voormalig nachtburgemeester René Bom & The Sissies.

Den Haag -  Op zaterdag 2 juni is het weer zover, het grootste kleine festival van Nederland; Kaderock! Het festival vindt plaats in en rondom muziekcafé Musicon. Met Avi On Fire is op dit festival de alternatieve Indiepop vertegenwoordigd. Birth of Joy is geïnspireerd door psychedelica, blues en dampende rock & roll  en neemt het publiek terug naar de tijden van MC5, The Doors en zelfs Pink Floyd. De gouden formule van De Likt is inmiddels bekend: de lompe, betonnen beats van Giorgi Kuiper en John van Beek zijn het ideale speelveld voor Dijkshoorn's ongeveinsde Rotterdamse hiphop flow. Het beroep 'entertainer' staat Dijkshoorn net zo passend op het lijf geschreven als de glitterhotpants die hij graag op het podium draagt. De Likt overstijgt elk genre, doelgroep en regel op de meest krankzinnige manier denkbaar en laat na iedere show een spoor van lichaamssappen achter.
 
Verder staan op het programma: de thrashmetal formatie Dead Head, Elektra, G.O.D., Green Lizard, 'Welcome to the Mad House', New Dosis Audio, Pochwalone. Zoals elk jaar zijn ook The Clarks en Cesar Zuiderwijk weer van de partij op Kaderock. Neerland's beste classic rock band neemt dit maal zangeres A.J. Plug mee. Volgens Johan Derksen de beste blueszangeres van Nederland en die man kan het weten. Tenslotte zijn ook The Quill, Timbûktoe en SpeakEasy van de partij. Verder  zullen nog enkele bands van Ready To Play optreden en ook de winnaar van de Kunstbende geeft nog acte de présence. Tot slot  is er ook nog Your Stage On Tour.
 
Aanvang om 12.00 uur, toegangsprijs 2,50, tot en met 15 jaar gratis. 
 

Meer berichten