Lynn wil knuffelen, spelen en eten. Kortom ze is de ideale huisgenoot.
Lynn wil knuffelen, spelen en eten. Kortom ze is de ideale huisgenoot.

Levensgenieter Lynn zoekt baasje met regelmatig leven

Lynn is een 3-jarig lief en superknap meisjes meisje, voor zover je dat over een poes kan zeggen. Ze vindt iedereen lief en leuk, en ook met andere katten doet ze het heel erg goed. Ze houdt van knuffelen, spelen, eten, van gezelligheid … Ja, Lynn is met recht een echte levensgenieter!

Den Haag - Toen ze binnenkwam bij het Dierenhospitaal voelde ze zich niet lekker en had ze een okselwond. Vaak wordt dat veroorzaakt door een halsbandje waar een kat in stapt. Ze zitten dan ergens vast en proberen het bandje met het pootje los te maken, met als gevolg dat de voorpoot erdoor floept.
Na nog wat onderzoek bleek er echter meer aan de hand te zijn: Lynn heeft suikerziekte. Omdat ze om de 12 uur geprikt moet worden met insuline, is men voor Lynn op zoek naar een baasje met een regelmatig leven. Een prettige bijkomstigheid is dat ze het prikken heel makkelijk toelaat. Met name tijdens het eten, merkt ze er niets van dat er een naald in haar lijfje gaat.
Voor Lynn zou een huis waar ze niet vrijuit naar buiten kan ideaal zijn. Het is bovendien ook niet goed als ze ergens anders extra eten krijgt, want Lynn is een echte smulpoes. In verband met haar suikerziekte is dat niet handig.
Wie wil lieve Lynn een liefdevol plekje geven? Neem dan contact op met de Dierenambulance Den Haag, tel. 070-3282828 (tussen 11.00 en 16.00 uur). www.dierenambulancedenhaag.nl

Meer berichten