Koos Alberts treedt op 30 mei voor de Haagse mantelzorgers op. Foto: PR
Koos Alberts treedt op 30 mei voor de Haagse mantelzorgers op. Foto: PR

High tea en concert Koos Alberts

den haag - Mantelkring houdt op 30 mei een high tea inclusief een optreden van Koos Alberts voor mantelzorgers in Den Haag. Dit ter gelegenheid van de uitbreiding van Mantelkring, waarbij mantelzorgers nu in elk stadsdeel bij een kring kunnen aansluiten.

Mantelkring is al ruim een jaar actief in Den Haag. Mantelzorgers blijken veel baat te hebben bij de aanpak van Mantelkring, dat ervoor zorgt dat mantelzorgers er regelmatig even uit kunnen, andere mantelzorgers kunnen ontmoeten en aan leuke activiteiten kunnen deelnemen. Ze zijn er wekelijks in elk stadsdeel wandelingen, maar ook thema-bijeenkomsten en Creatieve Salons.
Het mini-concert van Koos Alberts is op 30 mei in het Zuiderstrandtheater aan de Houtrustweg, aansluitend aan de high tea. Het evenement is gratis toegankelijk, maar opgave vooraf is wel nodig. Ook Joke Alberts zal ook hierbij aanwezig zijn. Zij is landelijk ambassadeur van Mantelkring. Joke zorgt als mantelzorger al 30 jaar lang voor haar man Koos, die bij een auto-ongeluk een (hoge) dwarslaesie opliep. ,,Ik weet zelf hoe zwaar het kan zijn om altijd voor een ander te zorgen. Mantelkring kan je helpen om je verhaal te delen, en soms ook ontspanning voor jezelf te zoeken. Ik gun daarom iedere mantelzorger Mantelkring.''

Informatie

Wie ook mantelzorger is en interesse heeft in Mantelkring wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de high tea. Deze is woensdag 30 mei vanaf 13.30 uur en duurt tot 16.30 uur. Aanmelden voor de high tea en/of voor Mantelkring kan telefonisch (088-7878988), per e-mail (info@mantelkring.nl) of via de website www.mantelkring.nl.

Meer berichten