Mensen met een beperking zetten met veel enthousiasme een mooie voorstelling neer.
Mensen met een beperking zetten met veel enthousiasme een mooie voorstelling neer.

Trivelino speelt tragedie Orph(eus) en Eury(dice)

Trivelino speelt nog twee keer de tragedie Orph(eus) en Eury(dice). De voorstellingen zijn te zien op woensdag 16 mei in het Zeeheldentheater en op vrijdag 25 mei in theater Dakota.

Den Haag - Twee jaar van intensief, maar met veel plezier, repeteren gingen eraan vooraf. De première was op 24 maart in het Laaktheater. Nog twee voorstellingen te gaan dus. Orph(eus) en Eury(dice) is een persiflage op het beroemde verhaal van Orpheus die naar koning Hades reist om zijn geliefde, Eurydice terug te halen, nadat zij door een betovering in de onderwereld is beland.

Trivelino

Trivelino is opgericht in 1986. De doelstelling is om mensen met een verstandelijke beperking de gelegenheid te geven aan een breed publiek te laten zien dat zij in staat zijn, op hun eigen specifieke wijze, een mooie voorstelling neer te zetten. Trivelino is uitgegroeid tot een bijzondere theatergroep waarin mensen met een beperking, samen met vrijwilligers zonder beperking werken aan een volwaardige theatervoorstelling met zang en dans.

Wat alle 20 spelers gemeen hebben is hun ongelofelijke enthousiasme. Kaarten voor het Zeeheldentheater (Trompstraat 342, aanvang om 20.15 uur) en Theater Dakota (Zuidlarenstraat 57, aanvang om 20.15 uur) kunnen besteld worden via www.stichtingvtv.nl/trivelino of telefonisch 06-44072464. Kaarten voor Dakota zijn ook rechtstreeks te bestellen via tel. 070-3265509.

Meer berichten