Foto: Hans-Peter van Velthoven

Extra voorstelling van 'Muse - Drones World Tour' in Pathé Spuimarkt

 De belangstelling is groot en dus vertoont Pathé Spuimarkt behalve op donderdag 12 juli ook op zaterdagmiddag 28 juli de onvergetelijke live-ervaring van de band Muse. 

Den Haag - In 2015-16 begon de wereldberoemde band Muse aan hun ambitieuze Drones World Tour. Met meer dan 130 optredens wereldwijd verlegde Muse grenzen in termen van podiumproductie met onder andere LED's en lasers en een volledige 360 graden audio/visuele sensorische ervaring. Pathé vertoond eenmalig dit beroemde repertoire van Muse met bekende liedjes als 'Psycho', 'Madness', 'Uprising' en 'Plug in Baby'. Met het beste beeld en geluid kunnen fans dit indrukwekkende concert ervaren op het witte doek. 

Hi-res foto: https://we.tl/VAqEuf7mHH 

Muse Drones World Tour is een van de vele moderne specials bij Pathé Spuimarkt. Naast topconcerten zijn door het jaar heen onder meer bijzondere sportwedstrijden en filmklassiekers te zien. De vertrouwde bioscoop vertoont niet alleen de nieuwste films in de hoogste beeld- en geluidskwaliteit, maar verrast bezoekers, jong en oud, voortdurend met bijzondere evenementen.

Een ticket voor de Muse Drones World Tour kost 12,50 euro en is te koop via www.pathe.nl/muse of aan de kassa van de bioscoop. 


Pathé Spuimarkt Spui 65, www.pathe.nl/pathespuimarkt  
 

Meer berichten