NK Beach Soccer in The Hague Beachstadium

Zaterdag 28 en zondag 29 juli vinden in het The Hague Beachstadium de finales van het Nederlands Kampioenschap Beach Soccer plaats. Honderden beoefenaars van de populaire en inmiddels grootste beachsport ter wereld gaan in Scheveningen de strijd met elkaar aan met als uiteindelijke doel Nederlands Kampioen Beach Soccer te worden.

Den Haag - Op zaterdag 28 juli strijden de Vrouwen Eredivisie teams tegen elkaar om uit te maken wie zich een jaar lang Nederlands kampioen mag noemen. In de Vrouwen Topklasse strijden alle winnaars van de voorrondes, die afgelopen maanden door heel Nederland zijn gehouden, voor de titel Nederlands Kampioen bij de amateurs. Deze winnaar promoveert naar de Eredivisie.
Op zondag 29 juli is het de beurt aan de Mannen. In zowel de Eredivisie, Eerste Divisie als de Topklasse zullen er nieuwe Nederlands kampioenen zijn. Ook hiervoor geldt dat de kampioen promoveert naar een hogere divisie. De nummer laatst degradeert naar een divisie lager.

Samenwerking
De finale van het Nederlands Kampioenschap is tot stand gekomen door de samenwerking tussen de gemeente Den Haag afdeling Topsport en Beach Soccer Bond Nederland.
De entree is gratis.

Meer berichten