Sinds Annie niet meer met haar zusje Liesje samen is, is ze lief geworden en wil ze zelfs kroelen. Kortom een heerlijke kat om in huis te hebben.
Sinds Annie niet meer met haar zusje Liesje samen is, is ze lief geworden en wil ze zelfs kroelen. Kortom een heerlijke kat om in huis te hebben. (Foto: )

Mantelzorger Annie wil nu ook wel eens aandacht

De 14-jarige Annie ging zo in haar rol als mantelzorger voor haar even oude zusje Liesje op, dat ze knorrig werd voor haar naast omgeving. Sinds zij en haar zus gescheiden leven, is er een nieuwe Annie opgestaan.

Den Haag - Toen Annie binnenkwam bij het Dierenhospitaal van de Dierenambulance had ze een grote afwijkende baarmoeder. Ze is vervolgens gesteriliseerd en de baarmoeder is verwijderd, dit om gezondheidsproblemen te voorkomen. Annie bleek de stoerste van de twee, zij beschermde haar zus. Samen werden ze herplaatst, maar dat was niet zo'n succes. Niemand mocht tussen haar en Liesje komen en dus kwamen ze terug.
Daarop is, na observatie, besloten om Annie en Liesje voor hun eigen bestwil uit elkaar te halen. Sinds zij niet meer samen in één kamer zijn, gedraagt Annie zich veel rustiger, is ze lief en wil ze zelfs kroelen. Het lijkt erop dat de taak die Annie op zich had genomen te zwaar voor haar was. En...Liesje maakt het ook prima. Kortom een prima beslissing. En nu zoekt Annie een eigen huisje. Het liefst zonder andere dieren of kleine kinderen. Annie kan zowel in een appartement als in een huisje met tuin wonen. Interesse? Bel naar tel. 070-3282828 (11.00 en 16.00 uur)

Meer berichten