Dagje naar zee met Dennis Weening

Twee mensen kunnen een dagje naar zee met Dennis Weening winnen.  De winactie maakt onderdeel uit van Feest aan Zee, het feestje ter gelegenheid van het 200-jarig bestaan van Scheveningen als badplaats.

Den Haag - De bekende Hagenaar Dennis Weening vindt het een feest om in Den Haag te wonen. Met elf kilometer strand om de hoek en de bruisende binnenstad op fietsafstand.  Hij wil hier twee personen deelgenoot van maken. Als persoonlijke gids loodst hij deze twee en  drie van hun vrienden langs de mooiste plekjes in Den Haag en het strand. 

De Haagse presentator is onder andere bekend van Expeditie Robinson. Ieder groepje stapt op de fiets en volgt één van de fietsroutes van stad naar strand. Dennis showt één groepje de culturele highlights van de stad, laat zien dat overal wel een connectie is met de zee en het strand. Het andere groepje beleeft de leukste route van Plein tot Pier. Dennis neemt hen mee naar zijn favoriete strandtent.
 
Winactie
Wie een dag op stap met Dennis wil winnen moet een video, animatie of foto waarin ze (samen met drie vrienden) laten zien waarom het voor Dennis een feest zou zijn om met hen naar zee te gaan. Deze moet uiterlijk voor woensdag 15 augustus 0.00 uur op de Facebookpagina van Feest aan Zee gedeeld worden. Het thema feest, strand of zee moet duidelijk zichtbaar zijn. Dennis kiest uiteindelijk wie er met hen op stap gaan. Het dagje zelf vindt op vrijdag 24 augustus plaats. De actievoorwaarden zijn op de Facebookpagina te vinden.
 


 

Meer berichten