Op de foto gaan vond Moshy best nog een beetje spannend. Maar ze heeft absoluut de looks om zich in mum van tijd te ontwikkelen tot een waar fotomodel.
Op de foto gaan vond Moshy best nog een beetje spannend. Maar ze heeft absoluut de looks om zich in mum van tijd te ontwikkelen tot een waar fotomodel. (Foto: )

Moshy verlangt naar een veilig huis

De meeste katten die in deze rubriek op zoek zijn naar een veilig huis. hebben een roerig verleden, maar Moshy spant misschien wel de kroon. Zij kwam van heel ver.

Den Haag - Begin mei plukten medewerkers van de Dierenambulance Moshy onder een auto vandaan. Ze zat te trillen en viel steeds om. Moshy kon gaan licht verdragen en had verhoogde leverwaarden.
Een echo sloot interne verwondingen en problemen uit. Haar neurologische problemen werden waarschijnlijk veroorzaakt door een vergiftiging die ze had opgelopen. Of ze ooit nog beter zou worden, was nog maar de vraag. Maar na een intensieve behandeling, krabbelde ze toch weer op.
Inmiddels doet ze het goed. Ze geniet van de buitenren en van lekker knuffelen. Moshy is gewoon heel erg lief en dol op aaien. Soms is ze bang en heft ze haar pootje, maar gezien haar verleden is dat logisch. De verwachting is dat dit bijdraait als ze een eigen huis heeft. Dat moet een rustige plek zijn, met hooguit een stabiele kat aan haar zijde. Tuin of balkon moeten afgesloten zijn. Op wat rustgevende medicatie na, is Moshy verder helemaal van de pillen af. Ze is ongeveer 3 à 4 jaar oud, gechipt, gesteriliseerd en ingeënt.
Interesse? Bel tel. 070-3282828, tussen 11.00 en 16.00 uur.

Meer berichten