In alle wijken van Den Haag zijn zondag 10 februari optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners.
In alle wijken van Den Haag zijn zondag 10 februari optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. (Foto: )

Haagse huiskamers gezocht voor nieuw theaterfestival

De bank als tribune en het vloerkleed als podium. Huiskamerfestival Gluren bij de Buren vindt februari 2019 voor de eerste keer plaats in Den Haag en is nog op zoek naar mensen die hun schuifdeuren ter beschikking willen stellen of er zelf tussen willen gaan staan.

Den Haag - In alle wijken van Den Haag zijn zondag 10 februari optredens van lokale podiumkunstenaars in huiskamers van gastvrije bewoners. Het concept is simpel: elke huiskamereigenaar is een dagje directeur van zijn/haar eigen poppodium of mini-schouwburg. Artiesten spelen tussen 12.00 en 17.00 uur drie keer het vloerkleed plat met een optreden van 30 minuten. Tijdens Gluren bij de Buren komen buurtbewoners bij elkaar op de koffie om te genieten van intieme optredens van lokale artiesten.
De organisatie is op zoek naar Hagenaren die deel willen uitmaken van het festival, hetzij met hun woning, hetzij met hun talent. Van flatje tot villa, van smartlap tot jazz, kindertheater of poëzie; alles kan en alles mag. Artiesten kunnen ook in hun eigen huiskamer een optreden verzorgen.

Aanmelden kan tot en met 30 november via de website www.glurenbijdeburen.nl/denhaag

Meer berichten