(Foto: Casper van Dort)
(Foto: Casper van Dort) (Foto: )

Cool Event dit jaar zonder ijssculpturen

Al weer de twaalfde editie van Cool Event vindt plaats van zaterdag 10 november tot en met zondag 20 januari op Scheveningen. Verschil met vorig jaar is dat er dit keer geen ijssculpturen te bewonderen zijn.

Den Haag - Op het Kurhausplein is vanaf 10 november een overdekte schaatsbaan van 600 vierkante meter te vinden. Tot en met 20 januari kan er elke dag tussen 10.00 en 22.00 uur geschaatst worden. Een dagkaart kost 5 euro, exclusief de huur van de schaatsen. Een 5-rittenkaart kost 20 euro. In bezit van Ooievaarspas ontvangt men 50 procent korting. Schaatshuur is 5 euro. Voor de sportievelingen: er zijn ook bootcamps on ice. Op 1 december wordt de ice roetsjbaan geopend. De 30 meter lange ijsglijbaan begint op het bovendek van De Pier. Vervolgens glijdt men in tubes over de ijsbaan richting de Palace Promenade. De roetsjbaan is tot en met 31 januari elke dag tussen 12.00 en 18.00 uur geopend. Vijf keer roetsjen kost 3 euro en een 4-rittenkaart 10 euro.
Op het strand naast de Pier stond vorig jaar nog de Ice Expo, een ijssculpturen expositie met het thema Feest aan Zee. Vanwege de hoge kosten is dit onderdeel van het programma geschrapt.

www.cooleventscheveningen.nl

Meer berichten