(Foto: Facebook)
(Foto: Facebook) (Foto: )

Règâhs overgieten Stones-liedjes met Haags sausje

Flamencogroep De Règâhs werd een paar jaar geleden wereldberoemd in Den Haag met het liedje: De Mèsjes ùit Den Haag. Nu komt de groep met een nieuwe plaat: 'Bes-tof de Stones'.

Den Haag - Na het verschijnen van 'Bes-tof de Beatles', werd er regelmatig door iemand uit het publiek gevraagd wanneer 'Bes-tof de Stones' zou verschijnen. Deze vraag ging soms gepaard met een ondeugende grijns, maar ook wel met een blik van, 'waag het eens wat onaardigs over de Stones te zeggen!' De Règâhs zijn niet in een hokje te douwen en daarom komen zij nu, na het uitbrengen van 'Bes-tof de Beatles', met de cd: 'Bes-tof de Stones' vol verrassend gevoelige liedjes én natuurlijk de nodige Haagse humor! En de heren gaan ook weer op tournee. Het programma heet De Bètels & de Stenuh en zit vol met typisch Haagse dialogen en hertalingen van Beatles- en Stonesnummers. En dit alles in een Spaans flamencojasje.

Naar aanleiding van de nieuwe cd zijn De Regâhs zaterdag 28 oktober te gast bij boekhandel Paagman aan de Lange Poten. Vanaf 13.00 uur spelen zij een paar nummers van de nieuwe cd en daarna signeren zij. Het optreden is gratis te bezoeken, aanmelden via www.paagman.nl

Meer berichten