Het wordt spannend; behoudt Trump de meerderheid in het congres? (Foto: Jos van Leeuwen)
Het wordt spannend; behoudt Trump de meerderheid in het congres? (Foto: Jos van Leeuwen) (Foto: )

VS verkiezingsavond en ontbijt in Nieuwspoort

In onze stad wemelt het zo langzamerhand van de debatten en lezingen. Over zo'n beetje alles wat er in ons stad maar vooral in de wereld gebeurt. Logisch, we zijn immers de internationale stad van Vrede en Recht.

Door Willem Post

Den Haag - Neem internationaal perscentrum Nieuwspoort in onze binnenstad. Dat wordt steeds meer een 'open huis' met vele activiteiten voor Haagse burgers. Ook op de avond van aanstaande 6 november. De dag van de Amerikaanse Congres verkiezingen! Niet alleen voor Amerika maar voor de hele wereld is het belangrijk of president Trump in dat parlement wel of niet z'n meerderheid behoudt. Samen met vele anderen die avond doe ik mee aan een voorbeschouwing. Veel publiek, veel meningen en een gezellig sfeertje. Een directe verbinding ook met Washington DC. In de (Nederlandse) nacht komen de eerste uitslagen binnen. De volgende ochtend is er een Amerikaans verkiezingsontbijt.

Aanmelden

U kunt zich ook hier nog voor opgeven. Het wordt spannend daar in Amerika, dus ook in Nieuwspoort! Aanmelden voor de avond sessie en/of het ontbijt via de website www.nieuwspoort.nl

Meer berichten