De overwinning wordt uitbundig gevierd door het team van Huppel The Pub.
De overwinning wordt uitbundig gevierd door het team van Huppel The Pub. ((Foto: PR))

Huppel The Pub wint Café Top 100

Het Haagse bruine café Huppel The Pub is maandag 12 november gehuldigd als nieuwe nummer 1 van de Misset Horeca Café Top 100. Het café van ondernemers Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam laat daarmee De Toren uit Heeswijk-Dinther en Roels Eten & Drinken uit 's-Hertogenbosch op respectievelijk plaats 2 en 3 achter zich. 'De Huppel' is in de 25-jarige historie van de lijst de eerste winnaar uit Zuid-Holland. 'Een modern bruin café anno nu.'

Den Haag - De jury is duidelijk: het eigen smoelwerk, de onvergelijkbare warme sfeer, de pure hartelijkheid, het uitgebreide assortiment, de bewuste keuzes, de klinkende cijfers, het fijne personeel, de gezellige gasten, het uitgekiende beleid... hoe kan Huppel The Pub dit jaar in hemelsnaam níet op plek 1 staan? Na een tweede plek in 2017 is daar dan nu het goud voor het moderne bruin café in het Haagse Hofkwartier van ondernemers Jeroen van Beek en Eline van Urk Dam.

Huldiging
De Café Top 100 werd maandagavond 12 november bekendgemaakt tijdens een feestelijk evenement in Studio 21 in Hilversum, onder leiding van presentator Gerard Ekdom. Ruim 600 aanwezigen huldigden de winnaars van die avond. Feest was het ook voor de nummer 2 van die avond, De Toren in Heeswijk-Dinther. Het brons ging naar café Roels Eten & Drinken in 's-Hertogenbosch. Rotterdam was met 6 cafés dit jaar de best vertegenwoordigde stad in de lijst. Noord-Holland de beste provincie, met 22 noteringen.
 

Meer berichten