Ook het publiek kan stemmen voor de publieksprijs.
Ook het publiek kan stemmen voor de publieksprijs. (PR)

75 etalages verlichten Haagse binnenstad

In de Haagse binnenstad wordt ook dit jaar weer de winteretalagewedstrijd 'Tink amazing shop windows 2018!' gehouden. Zaterdag 8 december gaat dezevan start. 77 ondernemers uit Binnenstad Den Haag en het Hofkwartier doen hieraan mee.

Den Haag - Het thema van TINK is dit jaar: 'Light'. Bezoekers kunnen zelf bepalen welke etalages de publieksprijs gaan winnen. Met behulp van de TINKflyer in de hand kunnen ze de route lopen en op deze flyer aangeven wie het verdient om te winnen. De flyers liggen bij de deelnemende winkels en bij zogenaamde TINK stations. Dit zijn horecazaken in de binnenstad die allen een speciaal TINK aanbod hebben bestaande uit een warm drankje en een versnapering. Stemmen kan tot en met 19 december.

Wie de route loopt en in een deelnemende etalage Tinker bell vindt, maakt ook kans op een prijs. Maak een selfie met TINK, post deze op Instagram en/of Facebook voorzien van de hashtag #tinkthehague en maak kans op fantastische prijzen, zoals een set design TINK-oorbellen of een hotelovernachting voor twee! Naast een publieksprijs wordt er ook een vakprijs uitgereikt. Meer informatie over de etalagewedstrijd is te vinden op website www.tinkthehague.com of www.facebook.com/TINKthehague

Meer berichten